Om te weten

Met een jarenlange ervaring kan Dé Fietsenwinkel Bos en Olgers u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij Dé Fietsenwinkel Bos en Olgers op het juiste adres.
 

1. Bij reparatie een gratis leenfiets
Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking.
Voor degene met een E-bike staat uiteraard ook weer een E-bike als leenfiets voor u gereed.
 

2. Zadel omruilgarantie
Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Bij Dé Fietsenwinkel Bos en Olgers kunt u altijd eerst een zadel uittesten. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen. 
 

3. Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen! Wij zullen er met onze expertise alles aan doen om u de juiste fiets aan te bevelen. Van diverse merken E-bike's hebben wij testfietsen. U kunt hier zonder enige verplichting gebruik van maken en indien u dit wenst ook een weekend uitproberen..
 

4. Service bij aankoop
Alle fietsen die bij De Fietsenwinkel Bos en Olgers in de winkel zijn gekocht worden volledig rijklaar afgeleverd compleet met een servicegarantie. Uw nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven, daarom nemen wij dit dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt  geheel gratis aanbieden. Voor de overige beurten vragen wij een kleine vergoeding afhankelijk van het type fiets u heeft.

5. Verzekering
Voor uw nieuwe tweewieler kunnen wij u uiteraard ook assisteren voor het uitzoeken van een goede verzekering van uw tweewieler, alle zorg na het afsluiten van de verzekering nemen wij ook van u over. Bij schade nemen wij contact op met de verzekering en bij diefstal dient u aangifte te doen bij de politie om proces-verbaal op te maken.


6. Niet goed? Zonder problemen geld terug
Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan krijgt u zonder problemen uw geld terug, mits het product onbeschadigd is natuurlijk. Voor verdere bepalingen hieromtrent kan Dé Fietsenwinkel Bos en Olgers u uitgebreid voorlichten. 

7. Garantie
Op alle producten die u bij ons aanschaft zit garantie. Wij hanteren daarom ook de normen die elke fabrikant opgeeft voor garantie. U heeft bijvoorbeeld standaard 2 jaar garantie op een fiets, op diverse merken tassen kan de garantie weer verschillen tussen 1 en 5 jaar.

8Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij Dé Fietsenwinkel Bos en Olgers staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets


 

Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij Dé Fietsenwinkel Bos en Olgers. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken. Graag tot ziens!