Nieuws

Aangepaste fietsen van Van Raam

07-11-2017

Ook voor een aangepaste of speciale fiets bent u bij Dé Fietsenwinkel Bos en Olgers aan het goede adres. Vanaf heden zijn de fietsen van Van Raam bij ons verkrijgbaar. Wij zullen u adviseren in de mogelijkheden tijdens het samenstellen van de geschikte aangepaste fiets. Van Raam is een fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielf..

Gratis haal én breng service!

04-11-2017

Onderhoud of reparatie aan uw fiets? Maak gebruik van onze haal én breng service! Wel zo makkelijk. Vraag naar de mogelijkheden.   Afgelopen week is onze bus voorzien van reclame door Schouten Reclame uit Akersloot. Nu zijn we goed herkenbaar als wij uw fiets komen ophalen en terugbrengen!    ..

Cube fietsen bij Bos en Olgers!

04-11-2017

Wij zijn verheugd met het nieuws dat wij voor collectie 2018 het merk Cube mogen verkopen. Cube is een merk met een groot assortiment in sportieve en elektrische fietsen. De eerste fietsen zullen binnenkort bij ons in de winkel staan.  ..

Ligfiets voor twee

04-03-2017

Bij Dé Fietsenwinkel Bos & Olgers is niets te gek. Soms kom je ze tegen, fietsen met een uitdaging. De klant kwam binnen met de vraag of wij verstand hebben van elektrische fietsen, niet willen vertellen wat voor fiets. "Rijdt u de fiets maar naar binnen als u wilt meneer dan kunnen we er naar kijken". "Nou, dat is net het probleem, kunt u even mee lopen naar buiten?..