RIH X-Omega
RIH X-Omega

Beschrijving

De X-Omega is het nieuwste model elektrische fiets van het merk RIH. Deze ebike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor, die fraai is geïntegreerd in het fram. De middenmotor leverd een kracht van 75 Nm.

De X-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Deze ebike combineert alle voordelen van alle andere elektrische modellen van Rih maar nu met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals in heuvelachtig gebied, extra power kan leveren.

De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 500 Wh (36V x 14 Ah). doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddel gebruik is 80 kilometer gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 kilometer haalbaar. 

Dankzij de hoogwaardige Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht. Verder is de X-Omega voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelft als de trapondersteuning aan staat. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning. 

Op de X-Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook op de onderdelen van het elektrische systeem zoals bijvoorbeeld de batterij. 
 

 

RIH X-Omega

X-Omega
2.999,
Reserveer direct
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is mogelijk dit product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maat/kleur door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken