SQ Lab 621 active
SQ Lab 621 active

Specificaties

Basiskleur Zwart
Bevestiging Zadelpen
Kernwoord Zadel
Soort zadel Stads
Uitvoering Uniseks

Beschrijving

Ergonomisch zadel voor stadsfiets met een zeer groot comfort en het SQlab active system.
Het topmodel voor de verticale zithouding op stadsfietsen. 
De stevige en hoogwaardige uitvoering in combinatie met de beproefde SQlab getrapte vorm biedt groot comfort op lange en korte afstanden. Het active systeem verhoogt het comfort en ontlast de tussenwervelschijven in de onderrug en vermindert de druk op de zitbotjes.
Stabiel, actief en geschikt voor een lichaamsgewicht tot 130 kg. Dankzij de getrapte vorm geschikt voor mannen en vrouwen.
Als u rechtop zit, rust het grootste deel van het lichaamsgewicht op het zadel. Bij de 621 active zorgt het active systeem in combinatie met de beproefde getrapte SQlab-zadelvorm voor verdeling van de druk volgens medische inzichten. Het kruis en de prostaat van de man en het schaambeen van de vrouw worden daarmee uitstekend ontlast. Het buitengewoon grote comfort wordt bereikt dankzij het op twee manieren instelbare active systeem. Hierbij volgt het zadel de trapbeweging, waardoor de druk op de zitbeentjes geminimaliseerd wordt. De lichte beweging van het bekken ontlast en mobiliseert de tussenwervelschijven net als wanneer we lopen. Met name bij de onderste lendenwervels. Hierbij speelt de afstand tussen de zitbotjes een ondergeschikte rol. Het lichaamsgewicht wordt comfortabel verdeeld over een buitengewoon groot oppervlak.

Leverbaar in de maten: 18, 21 en 24 centimeter.

SQ Lab 621 active

Zadels
79,95
Reserveer direct
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is mogelijk dit product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maat/kleur door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken