Van Raam aangepaste fietsen

Van Raam, een fabrikant van aangepaste en speciale fietsen.

Van Raam is een fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De aangepaste fietsen zijn ook leverbaar als elektrische fiets. 

Al bijna 100 jaar maakt Van Raam fietsen, de laatste 30 jaar vrijwel alleen nog maar aangepaste fietsen. Met ongeveer 130 medewerkerrs maakt Van Raam in Varsseveld in de Achterhoek Nederlandse kwaliteitsfietsen voor volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking of mensen die meer zekerheid en stabiliteit zoeken bij het fietsen. 

Om de eindegebruikers van de Van Raam fietsen een indruk te geven hoe een fiets wordt gemaakt hebben zij een korte bedrijfsfilm gemaakt. Op deze film krijgt u een indruk van alles wat er bij de productie van een aangepaste fiets komt kijken, van ontwerp, productie, montage, eindcontrole en verzending van de aangepaste fiets.Wij van Dé Fietsenwinkel Bos en Olgers zullen u volledig ondersteunen en adviseren in het samenstellen en uitkiezen voor de geschikte aangepaste fiets. 
1 resultaat
Volgorde
Van Raam Easyrider

Van Raam Easyrider

Easy Rider
0,
De Easy Rider driewielfiets voor volwassenen is duidelijk verschillend van andere driewielers. Door het unieke frame is er een lage instap en een...