Werkplaats

De werkplaats van Bos & Olgers

De werkplaats van Bos & Olgers

Eén van onze professionals aan het werk

Eén van onze professionals aan het werk

Ruime onderhoudsruimtes voor fietsen en e-bikes

Onze werkplaats bij Bos en Olgers in Krommenie is uitgerust met diverse ruime en goed uitgeruste onderhoudsruimtes specifiek ontworpen voor fietsen en e-bikes. Elk van deze ruimtes is zorgvuldig ingericht om een breed scala aan services en reparaties te bieden, van standaard onderhoud tot gespecialiseerde diensten. We streven ernaar om elke fiets of e-bike met de hoogste kwaliteit en zorg te behandelen, met aandacht voor details en deskundig vakmanschap.

Meerdere stations voor professioneel fietsenonderhoud

Bij Bos en Olgers in Krommenie hebben we meerdere stations in onze werkplaats die specifiek zijn toegewijd aan het professioneel onderhoud van fietsen en e-bikes. Elk station is voorzien van gespecialiseerd gereedschap en apparatuur, en onze ervaren monteurs staan klaar om elk aspect van onderhoud, reparaties en aanpassingen aan te pakken. Van het afstellen van versnellingen tot complexe e-bike diagnostiek, elk station is ontworpen om efficiëntie en precisie te waarborgen voor een optimale rijervaring.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.